Server rules
Marius ar dori sa va multumeasca pentru vizita WF2; jocul nostru. Acest document contine Termenii de acord serviciu (Denumit si ca "T&Cs" si "Acord") pentru vizita dumneavoastră la Wild Fantasy.

1. Acord juridic

Marius este detinatorul comunitatii de gaming WF2. Acesta este un acord legal intre tine (denumit in continuare "tu" si "membru") si Marius. Utilizarea WF si/sau serviciilor este supusa Acordului mereu fara exceptii si semnifica acceptarea si acordul deplin pentru T&Cs. Declarati ca
aveti capacitatea juridica de a intra in acest Acord.

Utilizarea de catre dvs. a WF este supusa in orice moment la aceste Conditii de utilizare si Politica de cofidentialitate. Orice continut, incluzand dar fara a se limita la, identitati de utilizator, creat pe WF este guvernata de acesti T&Cs. De asemenea, puteti fi supusi unor termeni si conditii suplimentare care se pot aplica atunci cand folositi sau achizitionati servicii afiliate sau continut WF.

Marius recomanda ca toti utilizatorii sa revizuiasca periodic aceste T&Cs deoarece Wild Fantasy este o comunitate vie si in continua evolutie. Marius isi rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a revizui, modifica, schimba, adauga, sterge sau actualiza acesti T&Cs si serviciile lor, eficiente, cu sau fara notificare prealabila, prin publicarea acordului revizuit sau actualizat de WF. Acordul revizuit sau actualizat este eficient la publicarea si utilizarea in continuare a Wild Fantasy si serviciilor ca urmare a notificarii si publicarea Acordului revizuit sau actualizat de WF va contitui la acceptarea Acordului actualizat. Daca nu sunteti de acord cu acesti T&Cs revizuite sau actualizate, sunteti obligat sa incheiati ID-ul de utilizator si a anula orice servicii pentru care ati semnat.

2. Identitate utilizator/Creare cont


Cand creati o identitate de utilizator (denumit in continuare "User ID" si "cont"), prin completarea si depunerea formularului de inregistrare WF, reprezentati ca ati revizuit, inteles, si sunteti in deplina conformitate cu T&Cs. Trebuie de asemenea sa furnizati informatii adevarate si corecte in procesul de inregistrare si sa fiti cine pretindeti a fi. Daca sunteti un minor, parintele/parintii sau tutorele trebuie sa va supravegheze in timpul procesului de inregistrare si/sau completa formularul de inregistrare pentru tine, caz in care vor lua responsabilitate pentru toate obligatiile prevazute de prezentul acord si sunt complet raspunzatori pentru toate activitatile desfasurate prin contul tau sau orice alta parte, fie autorizat de utilizatorul inregistrat sau nu.

In timpul procesului de inregistrare, trebuie sa selectati informatiile de conectare ce cuprind un nume unic de autentificare (denumit in continuare"User ID" si "nume de cont") si o parola sigura.

Ca si creator de ID utilizator, sunteti completa responsabil pentru identitatea dvs. si Marius nu va tolera identitati ofensatoare, obscene, sau alte identitati neadecvate. In cazul in care un ID de utilizator incalca oricare parte a T&Cs, determinat la discretia absoluta a personalului(denumit in continuare "Staff") WF, putem imediat, temporar sau permanent interzice asemenea ID de utilizator de la serviciile WF, cu sau fara notificare prealabila sau de avertizare.

3. Securitate cont


Dumneavoastra, ca utilizator inregistrat al unui cont, sunteti complet responsabil pentru mentinerea confidentialitatii informatiilor de autentificare si de computer-ul folosit pentru a accesa website-ul si serviciile. Mai mult, sunteti singurul responsabil si raspunzator pentru orice si toate utilizarile informatiilor de autentificare, fie autorizate de tine sau nu. Nu aveti niciodata dreptul de a dezvalui direct sau indirect parola nimanui, indiferent de motiv sau a permite cuiva sa acceseze contul. Schimbul, comertul, vanzarea, cumpararea sau in alte privinte distribuirea conturilor sau contului/Informatii de autentificare este strict interzisa si supusa la actiuni dsiciplinare pana la si posibil incluzand terminarea serviciului la discretia absoluta a personaluilui nostru(WF staff). Echipa WF nu va solicita NICIODATA parola contului dvs. si nu ar trebui sa dezvaluiti cuiva vreodata parola; chiar si atunci cand ne contactati cu privire la o problema cont.

Cand creati un ID de utilizator, sunteti de acord ca Marius si afiliatele sale nu sunt responsabili de folosirea necorespunzatoare/abuzul pe contul Dvs. sau dezvaluirea parolei Dvs. intr-un fel sau altul. Cand interactionati intr-un mediu online recomandam tuturor utilizatorilor sa gandeasca inainte de a face clic.

Daca descoperiti ca, confidentialitatea contului dumneavoastra ar fi putut fi compromisa, sunteti nevoit imediat si sincer sa raportati asta la echipa WF cat de curand posibil prin e-mail sau prin cererea de ajutor prin intermediul Support Helpdesk. Vom coordona cu autoritatile corespunzatoare de investigare pentru a se ocupa de persoanele ce comit infractiuniuni on-line, inclusiv de cele care prezinta rapoarte false sau frauduloase.

4. Reguli de conduita


Toti membrii WF trebuie sa adere la acesti T&Cs in orice moment fara nici o exceptie atunci cand interactioneaza cu orice parte a site-ului sau a serviciilor. Dvs. trebuie sa respectati acesti T&Cs, toate legile in vigoare si de asemenea normele de baza ale etichetei, curtoazie comuna si bun simt cand folositi WF. Orice comportament care incalca legea intr-un offline, comunitate din lumea reala este de asemenea o incalcare a acestor T&Cs. Marius nu va tolera nici un comportament ilegal si va coopera cu organele de drept pentru un astfel de comportament.

Marius poate lua orice masuri si sa impuna orice sanctiuni considera ca sunt necesare pentru discurajarea si pedepsirea oricarei incalcari a acestor T&Cs sau orice alt fel de comportament ilegal sau neadecvat, toate fara notificare prealabila sau de avertizare. Determinarile cu privire la o incalcare si cel ce este responsabil pentru un astfel de act sunt exclusiv in competenta WF si se bazeaza pe ce consideram ca e mai bine pentru comunitate. Prin utilizarea Wild Fantasy, sunteti de acord si obligat de determinarea lui Marius in cazul unei incalcari ce a avut loc si orice sanctiune alegem a pune in aplicare.

Ca si in cazul oricarei comunitati, veti intalni multi participanti diferiti, cu medii diferite, experiente si praguri de toleranta. Regulile de conduita (denumit in continuare "RdC") au fost elaborate pentru a se asigura ca, comunitatea WF este distractiva si sigura pentru marea majoritate a membrilor nostri.

Marius are dreptul de a obtine, fara notificare pentru tine, anumite informatii despre computer sau software-ul dvs., inclusiv, dar nu limitat la, sistemul de operare, identificarea hard disk, unitatea centrala de procesare(CPU), adresa IP si browser-ul de internet in scopuri de identificare. Marius are dreptul de a obtine fara notificare pentru tine, informatii non-personale de la conexiunea dvs. cu WF in scopuri demografice.

In timp ce folositi serviciul Wild Fantasy, trebuie sa respectati urmatoarele conditii. Urmatoarele sunt regulile de baza de conduita care guverneaza toate interactiunile de joc si activitati in cadrul serviciului WF si proprietatile respective ale lui Marius. Daca nu reusiti sa respectati acesti termeni, toate conturile WF si dreptul de a folosi serviciul WF este imediat supus rezilierii de catre Marius si refuzarea serviciilor in prezent sau viitor. Nu aveti dreptul restituirii oricarei sume.

a) Orice continut creat de jucator pentru participarea la WF, in orice joc asociat, sau utilizarea in servicii, inclusiv dar fara a se limita la, ID-urile de utilizator, ID-urile de joc, nume de breasla si emblemele breslelor, continut chat, topicuri forum si postari forum trebuie sa fie in conformitate cu T&Cs Wild Fantasy, norme de conduita, reguli de conduita si toate legile aplicabile.

b) Nu puteti modifica, adapta, traduce sau crea lucrari derivate bazate pe orice parte a site-ului WF, serviciile, orice joc asociat, sau codul lui Marius fara permisiunea expresa scrisa de la Marius.

c) Nu aveti dreptul sa imitati vreun angajat WF sau partener de afaceri sau respectivii angajati WF, din trecut sau prezent, inclusiv, dar fara a se limita la, personalul de suport.

d) Nu aveti dreptul sa utilizati orice ilegalitate, amenintare, abuz, oscenitate, nocivitate, vulgaritate, hartuire, ura, rasism, sau alte neplaceri fata de orice alt jucator, in orice limba dupa cum se considera neadecvat de catre personalul de suport. Folosirea blasfemiilor sau limbajelor codate nu este permisa sub orice forma.

e) Nu aveti dreptul sa amenintati, hartui nici un jucator sau provoca atentie nedorita la alti jucatori, altfel actiuni vor fi luate la determinarea personalului WF la discretia absoluta.

f) Nu aveti dreptul sa participati in orice asociatie a jucatorilor sau grup ce se bazeaza sau se asuma la orice rasism, anti-religie, anti-etnicitate, sau alte lucruri de acest gen. Nu aveti dreptul sa participati la orice asociatie de jucatori ce incalca in mod obsinuit T&Cs WF si/sau politica de joc/forum.

g) Nu aveti dreptul sa utilizati orice limbaj explicit sexual fie ca e grafic, inadecvat sau prezinta alte acte sexuale, inclusiv, dar fara a se limita la limbaj sexual de natura violenta sau amenintarea unui alt grup de indivizi, altfel vor fi considerate inadecvate pentru personalul WF.

h) Nu aveti dreptul de a vinde, face publicitate sau solicita prin WF. Asta include orice tip de bunuri disponibile pe sau prin WF precum si alte jocuri on-line si alte bunuri din lumea reala.

i) Nu aveti dreptul de a incuraja in mod direct sau indirect, incita sau directiona alti membri WF sa incalce T&Cs WF, regulile de conduita sau orice legi din lumea reala in vigoare.

j) Nu aveti dreptul sa incalcati orice legi locale, de stat national sau international.

k) Nu aveti dreptul sa utilizati serviciile WF pentru orice scop ilegal. Nu puteti aranja schimbul sau transferul de orice software piratat/fara licenta sau alte marfuri de contrabanda in timp ce utilizati orice servicii WF.

l) Nu aveti dreptul de a posta pe WF adrese "URL" de si/sau ce ofera legaturi catre orice alte site-uri care contin materiale sexuale/ilegale, continut care ar putea dauna sau perturba reteaua, computer-ul unui alt utilizator si/sau continut care incalca conditiile de utilizare WF.

m) Nu aveti dreptul sa utilizati alte servicii referitoare la WF dar care nu sunt ale WF inafara de cele permise de WF.

n) Nu puteti lasa un cont WF conectat si nesupravegheat. Daca personajul de joc efectueaza orice actiune fara voia dvs. trebuie sa contactati personalul WF imediat.

o) Nu puteti exploata orice bug, caracteristica, design in orice produs sau serviciu WF. Nu aveti dreptul sa utilizati in mod intentionat si/sau imparti asemenea informatii fie reale sau fictive, indiferent de intentie, sau daca acorda un avantaj nedrept. Nu aveti dreptul de a comunica direct sau indirect existenta unei astfel de exploatari/bug unui alt utilizator al WF.

p) Veti urmati instructiunile personalului autorizati in timp ce folositi serviciile WF. Nerespectarea instructiunilor comunicate poate duce la masuri disciplinare si chiar pana la terminarea serviciilor(BAN).

q) Nu puteti comunica informatii personale din lumea reala ale unui jucator, in orice mod, inclusiv propriile dvs. informatii, in cadrul serviciilor WF. Nu aveti dreptul sa partajat direct sau indirect parola contului dumneavoastra sau alte detalii ale contului cu oricine, si nu veti invinovati WF sau personalul WF pentru pierderea informatiilor.

r) Nu aveti dreptul de a da informatii false sau in mod intentionat sa ascundeti informatii de WF, cum ar fi adrese de e-mail, informatii de cont, informatiile de facturare care pot fi solicitate in momentul in care va inregistrati la serviciile Wild Fantasy. Este responsabilitatea dvs. de a pastra aceste informatii.

s) Nu aveti dreptul de a incerca sa interferati cu, hack-uri sau alte descifrari ale transmisiilor catre sau din serverele care ruleaza serviciile WF, nici furnizorii sai.

t) Nu aveti dreptul sa incarcati, transmiteti sau comunica orice material protejat prin drepturi de autor fara permisiunea autorului si/sau titularului prin intermediul serviciilor WF.

u) Nu aveti dreptul sa acceptati in mod intentionat un articol care a fost modificat sau manipulat inafara mecanicii jocului de la oricine din interiorul sau din afara jocului. WF are dreptul de a confisca asemenea articole, fara reparatii, chiar daca jucatorul nu a avut cunostiinte despre originea articolului. (Item-e modate)

v) Nu aveti dreptul sa interferati cu capacitatea jucatorilor WF de a se bucura de WF sau alte jocuri sau folosirea serviciilor WF altfel decat au fost definite de T&Cs si/sau normele de conduita sau orice actiune ce mareste cheltuielile WF sau dificultatea jocului in mentinerea serviciilor Wild Fantasy pentru utilizatorii sai.

w) Nu puteti prezenta in mod intentionat informatii inexacte, sau orice abuz de ajutor, e-mail, s.a.m.d.

x) Nu aveti dreptul sa incercati sa jucati orice produs WF pe orice serviciu ce nu este autorizat, aprobat, sau controlat de Marius sau titularii de licenta aplicabila.

Prin utilizarea serviciului WF confirmati ca sunteti de acord cu aceste conditii si le veti urma in intregime. Sunteti de acord ca acesti termeni se vor aplica pentru oricine are acces la contul dvs. WF. Aceasta include acces prin aprobarea dvs., permisiune sau altcineva care are acces la contul dvs. WF sau informatiile contului (in intregime sau partial). Sunteti de acord in continuare ca sunteti responsabil si raspunzator pentru orice si toate consecintele care ar putea fi incluse, (dar nu limitate la) , avertizari, suspendari sau interzicerea contului dvs.(BAN) pe baza incalcarii acestor termeni de catre orice persoana.

Marius ar putea gasi ca este necesar sa modifice, reseta, sau altfel modifica anumiti parametri ai unui produs/serviciu pentru a reface "echilibrul" produsului sau serviciului. Aceste modificari sau resetari pot afecta jocul si pot regresa produsul sau serviciul.

Aceste norme pot fi modificate in orice moment. Sunteti de acord sa vizitati site-ul WF si de a revizui orice modificare a acestor reguli/termeni care pot fi facute. Sunteti de acord sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii.Pagina in constructie